Freemax  Western                
 

Freemax Western Zadelpasconsult

Voor het pasconsult van een Freemax Westernzadel kun je gebruik maken van de gediplomeerde zadelpasservice van Kifrahorse Saddle FittingBoomlooszadelpasservice.nl of In Balance Saddle Fitting

Beide hebben wij (Kitty en Ella) inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd in het (aan)passen van Freemax Westernzadels en vanaf november 2020 hebben we ook Manu van In Balance Saddle Fitting aan het Freemax team toegevoegd! 


Ella van Boomlooszadelpasservice.nl zit voornamelijk in de Noordelijke regio's van Nederland.  Op de website van Ella, www.boomlooszadelpasservice.nl / www.zadelwijzer.nl kun je meer lezen over de werkwijze en tarieven van Ella

Kitty van Kifrahorse Saddle Fitting komt door een groot deel van Nederland

Manu van In Balance Saddle Fitting komt door vrijwel heel België en een deel van Nederland

 Tijdens het pasconsult wordt eerst het paard onderzocht. Door middel van vragen, palpatie, onderzoek en het bekijken van de locomotie onderzoeken we of het betreffende paard of pony geschikt is om een zadel aan te meten. Vanzelf sprekend moet het paard of pony in goede conditie verkeren, en niet ziek of kreupel zijn. 


Na het lichamelijke onderzoek maken we templates. Zo kunnen we veranderingen in lichaamsbouw en vorm monitoren bij een zadelcontrole en meten we de juiste fork maat op.

Tijdens een zadelpasconsult nemen wij diverse Freemax zadels mee. Vaak is het mogelijk om direct een zadel aan te schaffen. Er zijn ook mogelijkheden om een zadel eerst 1 of 2 weken te testen.

Tijdens een zadelpasconsult voorzien wij je van een eerlijk advies. Indien een zadel niet geschikt is dan wordt dat ook verteld. Een zadel moet goed passen, voor zowel paard als ruiter. 


De kosten voor een zadelpasconsult op locatie zijn € 90- Het pasconsult duurt ongeveer 1,5 á 2 uur

Zadels worden alleen achter gelaten op locatie indien deze ter plekke in zijn geheel betaald worden.

 

Naast het zadelpasconsult betaal je reiskosten. Indien er een route gecombineerd kan worden, dan wordt dit aangegeven en worden de reiskosten verdeeld.

De kosten voor het zadelpasconsult en reiskosten dienen direct contant of per PIN voldaan te worden.


Afstand berekend vanaf postcode 6665GT Driel

Reiskosten

tot 10 km

Geen reiskosten

15 - 25 km

€ 25,-

26 - 35 km

€ 35,-

36 - 45 km

€ 45,-

46 - 55 km

€ 55,-

Meer dan 55 km

€ Op aanvraag