Freemax  Western                
 

Freemax Western Zadelpasconsult

De Freemax Westernzadels worden alleen verkocht na een zadelpasconsult, omdat zo een goede pasvorm voor je paard, maar ook voor jou als ruiter te kunnen garanderen. Naast het passen van de zadels geven we je advies over het gebruik van de juiste pad (denk aan type pad en inlagen) en singel (recht, anatomisch)

Kitty van Kifrahorse.nl is hoofdverdeler van de Freemax western zadels in Nederland en België. Vanwege de grote reisafstanden heb ik een aantal fijne en goede (én gediplomeerde) collega's geselecteerd in Nederland en België waarbij je terecht kan voor een zadelpasconsult van een Freemax western zadel.


Kitty

Omgeving Arnhem en mogelijkheid om in Arnhem op locatie te komen met je paard

www.kifrahorsesaddlefitting.nl

Ella

Omgeving Drenthe en mogelijkheid om op locatie te komen met je paard

www.zadelwijzer.nl

Stephanie

Omgeving Heemskerk/ Noord Holland

www.saddleryheemskerk.nl

Manu

België en deel van Brabant 

www.inbalancesaddlefitting.be

 Tijdens het pasconsult wordt eerst het paard onderzocht. Door middel van vragen, palpatie, onderzoek en het bekijken van de locomotie onderzoeken we of het betreffende paard of pony geschikt is om een zadel aan te meten. Vanzelf sprekend moet het paard of pony in goede conditie verkeren, en niet ziek of kreupel zijn. 


Na het lichamelijke onderzoek maken we templates. Zo kunnen we veranderingen in lichaamsbouw en vorm monitoren bij een zadelcontrole en meten we de juiste fork maat op.

Tijdens een zadelpasconsult nemen wij diverse Freemax pas zadels mee. Soms is het mogelijk om direct een zadel aan te schaffen. Er zijn ook mogelijkheden om een zadel eerst 1 of 2 weken te testen.

Tijdens een zadelpasconsult voorzien wij je van een eerlijk advies. Indien een zadel niet geschikt is dan wordt dat ook verteld. Een zadel moet goed passen, voor zowel paard als ruiter. 


Tarieven Kifrahorse Saddle Fitting

Op alle werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van toepassing; de genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW en exclusief reiskosten.

Pasconsulten worden te allen tijde in rekening gebracht, ook bij de aanschaf van een nieuw zadel.


Zadelpasconsult € 90

Volledig pasconsult. Dit tarief geldt voor ieder eerste consult (paard-zadelcombinatie). Het pasconsult duurt ongeveer 1,5 á 2 uur

Onderhoudsconsult € 70

Dit tarief is alleen geldig voor klanten (paard-zadelcombinatie) waarvan het vorige consult niet langer dan 12 maanden geleden is.


Edges plaatsen of fork verwisselen Freemax zadel niet aangekocht bij Kifrahorse. (exclusief materiaal) Zadel zelf naar Driel brengen

€ 50,-


De kosten voor het zadelpasconsult en reiskosten dienen direct contant of per PIN voldaan te worden.


Voorrijkosten Kifrahorse Saddle Fitting

Voor ieder bezoek worden reiskosten in rekening gebracht, dus ook voor de aflevering van een nieuw zadel, nacontroles etc.

Voorrijkosten worden berekend vanaf Driel postcode 6665 GT (Arnhem) en zijn € 0,75 per gereden kilometer enkele reis. Bij meerde combinaties op dezelfde locatie kunnen de reiskosten worden gedeeld

Werkgebied Kifrahorse Saddle Fitting

Het werkgebied van Kifrahorse heeft een maximale reistijd van ongeveer 45 minuten / 70 km rondom Arnhem.

Zit je (te) ver uit het werkgebied? Neem dan gerust contact op zodat wij je kunnen door verwijzen naar één van onze collega's

Een andere optie is langs komen met je paard in Arnhem, hier hebben wij de beschikking over een binnen en buiten rijbaan


Kifrahorse Saddle Fitting

6665 GT Driel, Gelderland, Nederland

Routebeschrijving


PASCONSULT AANVRAGEN? KLIK HIER